Betaling:

Betaling sker ved bestilling ved anvendelse af betalingskort eller MobilePay. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan 1st Choice Wine ApS kontaktes for nærmere aftale på telefon 21 42 55 01 eller ved at sende os en mail til info@1stchoicewine.dk.

Leveringsomkostninger:

Vi tilbyder gratis fragt ved køb for min. 1.000,- ellers koster det kun 125,- i fragttillæg at få din bestilling leveret trygt og sikkert hjem til døren i en godkendt transportkasse.

Vi benytter flere forskellige transportfirmaer afhængig af leverancens størrelse og destinationen. Vi leverer normalt indenfor 1-3 dage i hele Danmark.

Moms og afgifter:

Oplyste priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms og gældende afgifter.

Reklamationsret:

1st Choice Wine ApS yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med “prop” og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Hvis der forekommer “prop” i mere end en ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af 1st Choice Wine ApS som en reklamation, og 1st Choice Wine ApS vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang. Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med “prop” m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til 1st Choice Wine ApS, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

I tilfælde af, at en eller flere flasker er blevet beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Hvis kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til 1st Choice Wine ApS.

Returvarer:

Ved kundens returnering af varer til 1st Choice Wine ApS skal dette ske til følgende adresse: 1st Choice Wine ApS, Amager Strandvej 350, 2770 Kastrup. Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med 1st Choice Wine ApS. 1st Choice Wine ApS accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

Force Majeure:

1st Choice Wine ApS er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for 1st Choice Wine ApS´s direkte kontrol, f.eks. i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos 1st Choice Wine ApS eller hos 1st Choice Wine ApS´s leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og 1st Choice Wine ApS ´s opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

Tastefejl og udsolgte varer:

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl og udsolgte varer.

Børn og unge under 18 år:

Du skal være fyldt 18 år for at handle på 1stchoicewine.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Fødevarestyrelses kontrolrapport:

Her kan du downloade Fødevarestyrelsens kontrolrapport https://www.findsmiley.dk/Sider/KontrolRapport.aspx?Virk1600872.

Gavekort:

Du kan købe gavekort i butikken eller bestille dem via info@1stchoicewine.dk . Det købte gavekort sendes til købers afgivne mailadresse. Gavekort har en gyldighedsperiode på 1 år fra købsdato.

Personlige oplysninger og datapolitik:

For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af 1st Choice Wine ApS. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

1st Choice Wine ApS sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og 1st Choice Wine ApS gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til DIBS, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via DIBS, og 1st Choice Wine ApS opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

I forbindelse med benyttelsen af www.1stchoicewine.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos 1st Choice Wine ApS, Amager Strandvej 350, 2770 Kastrup på info@1stchoicewine.dk. Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.