Gluttony
– Michael David

Gluttony kan bedst oversættes med ”grådighed” eller ”frådseri”, og der er i sandhed fråset med alt i denne kraftkarl af en Zinfandel. Ligesom legepladsens bølle fra etiketteskolen, er Gluttony Zinfandel en dominerende bulderbasse men med polerede kanter!

Navnet frås passer fint til denne vin. Der bliver nemlig i den grad fråset på både smag og intensitet. I ganen fornemmes solbær, brombær og lidt chokolade med en smule krydderi. I eftersmagen fornemmes de tydelige og behageligt bløde tanniner.

Nyd vinen til f.eks. kalvekød, retter med vildt eller til modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Om området og producenten
Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Vindata

Årgang: 2013
Område: Californien
Vintype: rød
Druer: Zinfandel, Petite Sirah
Alkohol: 15,5%
Volume: 0,75


Pris pr. stk.:

v/1 stk.: 475,-

Varenr.: XXX