Freakshow
– Michael David

Dette er en FREAKing amazing wine! For hver årgang sparkes intensiteten et skridt højere op og den fjerde udgave har ganske enkelt mere af alt; mere kant, mere dybde, mere moden frugt, mere power. Advarsel: en vaskeægte slubrevin.

Michael David Winery er kendt for hele tiden at gå nye veje og de to brødre tager ingen smutveje. Det gælder i alt fra deres aparte brands og iøjnefaldende etiketter til deres excentriske personligheder. Michael og David agerer på deres helt egen scene og deres vine er gode eksempler herpå.

2012 var en kongeårgang for Lodi. Kvaliteten af alle druerne var noget over gennemsnit og høsten var fantastisk. Varme dage, kølige nætter og kun ganske lidt regn har gjort denne årgang til én af de mest pålidelige i mange år. Freakshow er lavet på Cabernet Sauvignon med en smule Petite Sirah. Druerne til dette vilddyr af en Cabernet Sauvignon kommer fra Michael Davids originale vinmarker ”super freak”, som ligger kun et stenkast fra vingården.

Freakshow Cabernet Sauvignon er en kraftkarl af en vin med masser af frugt. Vinen er fyldig med et lækkert krydret touch fra 14 måneder på amerikanske egetræsfade.

Nyd vinen til et stykket godt grillet oksekød eller f.eks. til krydrede retter.

Serveringstemperatur 16-18°C.

Om området og producenten
Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Vindata

Årgang: 2013
Område: Californien
Vintype: rød
Druer: Cabernet Sauvignon, Petite Sirah
Alkohol: 14,5%
Volume: 0,75


Pris pr. stk.:

v/6 stk.: 159,00 pr. fl.

Løssalg kr. 199,00 pr. fl.

Varenr.: XXX