Chateau Le Cacheflo,
Tobin James

Klassisk Tobin James stil produceret primært på Syrah, Sangiovese og Barbera. Tobin selv kalder den for Mediterranean blend og laver den egentlig lidt som en provokation – deraf navnet Cacheflo. Fyldig, krydret og med lang eftersmag hvor lidt eucalyptus og sødme kommer frem. Spændende blend som alligevel rammer både grill- og julemaden godt!

Tobin James Cellars

Det hele startede med ekstra 6 tons vindruer, som en vingård ikke ville acceptere og bruge i produktionen. Tobin James, på dette tidspunkt vinmager-assistent, spurgte ejeren af vingården, om han måtte overtage druerne og prøve at lave vin for sig selv.»Værs’go« sagde han, »du må knokle en vis legemsdel ud af bukserne, hvis du har lyst«.

Halvandet år senere begyndte guldmedaljerne at vælte ind for Tobins første Zinfandel årgang 1985 “Blue Moon” Zinfandel.Efter at have produceret sine vine på en anden lokal vingård og solgt dem i den lokale shop, kastede han sig ud i det og byggede Tobin James Cellars i 1994.

Opbygget fra grunden på stedet for et gammel diligence stop, hans smagerum og salgssted ligner mere en gammel western saloon hvor der er placeret en over 150 år gammel bar disk fra Missouri.

Vindata

Årgang:
Område: Paso Robles
Vintype: rød
Druer: Syrah, Sangiovese og Barbera
Alkohol: 15,20%
Volume: 0,75
Henlæggelse: Drikkemoden nu og kan gemmes op til 7 år.


Pris pr stk:

v/6 stk.: 149,00

Løssalg kr. 169,00

Varenr.: 95