6th. Sense
– Michael David

6th. Sense er en vigtig medspiller på Michael David Winerys hold. Vinen efterlader sig et eftertrykkeligt aftryk, – super saftig, storladen og frugtfuld.

Syrah 6th. Sense er et bombardement af frugt, hvor især blomme og solbær er dominerende men også med et fint strejf af morbær og let krydrede undertoner fra de 12 måneder lagring på franske egetræsfade. En fyldig og super koncentreret, saftig vin der afsluttes af fløjlsbløde tanniner.

Syrah 6th. Sense pirrer alle kroppens sanser: ”Jeg dufter med min næse en klassisk sort rose, et dvælende minde som flygtigt blottes. Gennem skygger og løgne ser jeg med mine øjne en hemmelighed indhyllet i forklædning afsløres. Min angst eskalerer, da jeg med mine ører hører tre tårer, som falder og giver blødt genlyd. Jeg smager med min tunge min panik begyndte da fire sider smeltede sammen til én. Jeg føler med mine hænder en dunkel plan, fem fingre føler sig frem til mit gemmested. Min hjerne fanger en ubehagelig tanke, – jeg er fanget i en flaske vin.”

Nyd vinen til f.eks. retter med lyst kød eller til et udvalg af oste.

Serveringstemperatur 16-18°C.

Om området og producenten
Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Vindata

Årgang: 2017
Område: Californien
Vintype: rød
Druer: Zinfandel
Alkohol: 15,0%
Volume: 0,75


Pris pr. stk.:

v/6 stk.: – 10 %

Løssalg kr. 139,00 pr. fl.

Varenr.: 298