Persondata2018-05-30T07:49:20+00:00

Sådan behandler vi dine persondata

Oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU’s nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er 1st Choice Wine forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.
Som udgangspunkt gemmer 1ST CHOICE WINE kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos 1ST CHOICE WINE, behandler 1ST CHOICE WINE som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU’s persondataforordning

Data der indsamles for privatkunder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnr.
  • E-mailadresse

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
  • Navn på kontaktperson
  • P-nummer
  • CVR-nummer
  • Kreditkortoplysninger (krypteres og kan ikke læses af 1ST CHOICE WINE)

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part, men kan dog også tilgås af vores ejerkommuner. Data vil ikke blive brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende for at du som kunde har adgang til vores genbrugspladser og vi kan yde den bedst mulige service over for dig som borger eller virksomhed.

Indsigtsret
Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data 1ST CHOICE WINE gemmer om dig og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til: 1ST CHOICE WINE, Amager Strandvej 350 • 2770 Kastrup, Tlf: 21 42 55 01eller på email: info@1stchoicewine.dk

Sletning af data
Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører.

Godkendelse af håndtering af data
Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos 1ST CHOICE WINE, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.