James Bryant Hill, Pinot Noir2017-07-31T09:51:37+00:00

James Bryant Hill, Pinot Noir

Tidligt i guldfeberperioden, tog James Bryant Hill fra Boston til Californien- ikke for at søge efter guld, men for at dyrke det store område mellem Salinasfloden og det der nu er kendt som byen Salinas.
Idag – mere end 160 år efter at Hill første gang høstede – fremstilles der stadig vin på ejendommen.

Vinene er fremstillet af bæredygtigt dyrket druer, fra egne marker i Californiens Central Coast. Hvor den maritime påvirkning fra Monterey Bay, medfører kølige dage og tempererede nætter. Med en tåge der letter op ad formiddagen og konstante vind om eftermiddagen, tillader den lange vækstsæson i Central Coast, at druerne modner langsomt og opnår de intense frugtaromaer.

Mosten til 2014 Pinot Noir er gæret i rustfri ståltanke. Herefter er 25% lagret i 14 måneder på nye franske egefade, for ikke at overskygge den lette frugtkomponent af Pinot Noir.

Vinen har en frisk og silkeblød tekstur, med hindbær aromaer. En smag af ribs røde kirsebær og delikate noter af vanilje og sød eg.

En lækker ledsager til kylling, lammekoteletter, svinekoteletter eller f.eks. grillet tun.

Vindata

Årgang: 2014
Område: Californien
Vintype: rød
Druer: 100% Pinot Noir
Alkohol: 13,5%
Volume: 0,75


Pris pr stk:

v/1 stk.: 150,00

Varenr.: 35