Goslings Family Reserve
– Old Rum

Gosling’s Family Reserve Old Rum er en rom lavet af den samme uforlignelige Bermuda blend som Gosling’s Black Seal Rum. Den modnes dog i mørke fade endnu længere, indtil den får en ekstra saftig, nuanceret kompleksitet i bestræbelserne på at gøre den til en ultimativ “sipping” rom. Hver eneste Gosling Family Reserve Old Rum flaske er lavet pr. håndetikette, dyppet i voks, særskilt nummereret, omringet med metalbånd og slutteligt placeret i en strå-fyldt trækasse, der minder om gamle dage. Gosling Family Reserve Old Rum er en rom, der produceres i begrænset mængde.

Historien bag Goslings Black Seal Rum og Gosling familien begyndte for over 200 år siden. I foråret 1806 rejste vin- og spiritushandleren James Gosling, søn af Wiliam Gosling, ud fra England ombord på skibet Merceury med varer for mere en 10.000 pund med kurs mod Amerika….

Gennem årene er Gosling´s Black Seal blevet synonym med Bermuda. Det er en essentiel ingrediens i den lokale ret Bermuda Fish Chowder, giver et frisk twist til drinken Bermuda Rum Swizzle og er hovedingrediensen i drinken Dark´n´Stormy.

I dag er familieforetagenet efter mere end 200 år de eneste, som stadig blender og hælder rom på flaske på Bermuda. Samtidig er det Bermudas største eksportør af et lokalt produceret produkt.

Vindata

Land: Bermuda
Alkohol: 40,00%
Volume: 0,7


Pris pr stk:

Kr. 812,50

Varenr.: 77