Fiorino d’Oro – Abbazia, Gran Dessert2017-09-02T11:48:01+00:00

Fiorino d’Oro
– Abbazia, Gran Dessert

En sødlig italiensk mousserende vin holdt i en uhøjtidelig stil, der kan anvendes som aperitif, til studentergildet eller lette frugtdesserter.

Abbazia er en af de store spillere på markedet for de søde, mousserende vine, som via topmoderne faciliteter og stordriftsfordele kan producere value-for-money som få andre.
Vinifikationen foregår med gæring på tryktank, den såkaldte Charmat-metode, på Abbazias vineri, der er specialiseret i produktion af mousserende vin. Tryktanksmetoden giver markant finere og mere vedvarende bobler, end når kulsyren tilsættes flasken ved tapning.
Denne vin er lavet af et sammenstik af grønne druer høstet i september måned. Efter knusning er mosten trukket fra skallerne og vinificeret med et restsukkerindhold på ca. 50 gram per liter, som giver tilpas sødme uden at man kan rubricere den udelukkende som dessertvin.
Duft og smag har blomstrede aromaer med sødlige pære- og fersken-nuancer holdt i fokus af et forfriskende indslag fra vinens kulsyre.
Vinen serveres køleskabskold.

Vindata

Område: Norditalien
Vintype: Mousserende
Druer: Uve Bianche Italiane
Alkohol: 9,50%
Volume: 0,75


Pris pr stk:

v/6 stk.: 50,00 pr. flaske

Løssalg kr. 60,00 pr. flaske

Varenr.: 58