Boatyard Double Gin2018-08-02T16:33:17+00:00

Boatyard Double Gin

Boatyard Double Gin er baseret på maltet hvede alkohol og champagne gær som de selv producerer. Alkoholen er derefter destilleret 2 gange med enebær samt ingredienser som Angelika rod, Orris, Rå-lakrids, Moseporse, samt ”grains of paradise” (som minder om en pebret ingefær). Ingredienserne brugt i denne gin er alle økologiske.
Ingredienserne infuseres i 96% alkohol før den destilleres igen for derved at få kontakt med enebær 2 gange. Deraf navnet ”Double Gin”

Den højere alkohol procent, giver et helt anderledes udtryk og er sød og tør på samme tid. De krydrede ingredienser bliver mere udtalte, mens frugten bliver endnu mere frisk.
Boatyard Double Gin vil tiltale folk der har hang til det tørre klassiske udtryk såsom Plymouth Navy Strenght eller Geranium 55%. Den vil helt klart stå ud blandt de højere procenter med dens utrolige friskhed og fylde.

Smagsnoter:
Boatyard Double gin er en fremragende økologisk gin (mangler dog certificering) med fokus på enebær. Kraftig fylde samt en smule lakrids og citrus bagerst på tungen. Frugten bliver meget fremtrædende med tonic og en skive pink grapefrugt.

Vindata

Land: Irland
Alkohol: 46,00%
Volume: 0,7


Pris pr. stk.:

v/1 stk.: 395,-

Varenr.: XX